Tegelzetter Utrecht

Heb jij een nieuwbouwhuis of een bestaande woning en is de badkamer aan een opknapbeurt toe dan kan tegelzetter Utrecht jou helpen. Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Buiten de technische hoogstandjes kan je ook last krijgen van keuze stress.

Welke sfeer wil je in de badkamer creëren, welk sanitair en welke tegels kies je daarbij uit. Met de tegels kan je een unieke sfeer en eigen uitstraling geven aan je badkamer. Vooral langwerpige tegels zijn “hot”. Je kan deze in een stijlvol visgraatmotief leggen of zetten.

Tegelzetters van de TZS Bouwgroep

Tegelen is niet een onmogelijke klus je moet alleen wel geduld hebben. Wil jij snel weer gebruik kunnen maken van je badkamer dan is het aan te raden je badkamer renovatie uit te besteden aan de specialisten van de TZS Bouwgroep. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in badkamer, toilet en keuken renovaties.

De TZS Bouwgroep geeft advies over de ideale indeling van je badkamer en kunnen je adviseren over sanitair en welke tegel geschikt is. Zij verzorgen vanaf het begin tot het eind dat de verbouwing vlot, secuur en precies verloopt. Klik hier voor het opvragen van een offerte van jouw droom badkamer.

Welk tegelpatroon kies jij?

De juiste tegel kiezen is een lastige klus als advies geven wij je mee, kies voor een rustige vloer en kies voor de wanden een speelse tegel, patroon of een opvallende kleur.

Welk patroon je ook kiest er is een geen goed of fout want het is een kwestie van smaak. Wat past bij je stijl huis, je totale inrichting en de sfeer die je wilt oproepen. Kies dus een patroon uit die je mooi vindt voor een langere tijd.

Tegelzetter Utrecht

De tegelpatroon top 5 van tegelzetter Utrecht

Als laatste geeft tegelzetter Utrecht een top 5 van tegelpatronen die je badkamer een unieke sfeer en eigen stijl geven:

  1. Visgraat; ga je voor een klassiek effect kies dan voor het visgraat tegelverband. Het is een tijdloos patroon waarmee je goed kan variëren. Kies voor een contrasterende kleur voeg om op te vallen of voor een rustig effect door de voegkleur in dezelfde kleur te doen als de tegelkleur.
  2. Elleboogverband; dit is een variant op de visgraatpatroon. Door de tegel een kwartslag te draaien ontstaat er een L-vormig patroon.
  3. Halfsteensverband; bij dit legpatroon verspringt iedere rij tegels met een halve tegel. Dit patroon is zowel horizontaal als verticaal een aanrader!
  4. Blokverband; dit patroon wordt veel gebruikt met niet egale rechthoekige tegels. Het patroon wordt in blokjes van twee, of meer staand en vervolgens weer liggend geplaatst.
  5. Volsteensverband; de tegels worden bij dit patroon recht boven en naast elkaar geplaatst. Heb je een kleine badkamer kies dan voor een grote tegel en een voeg in dezelfde kleur van de tegel. Wil je juist een wand die eruit springt kies dan voor een mozaïek of “kitkat” tegel in een trendy kleur.